Begeleiding Autisme

Begeleiding van autisme is een van de redenen waarom Stichting Droomkinderen is opgericht. Het begeleiden en ondersteunen van kinderen en jongeren met autisme en aanverwante stoornissen is een van onze doelen. Stichting Droomkinderen werkt kleinschalig, met maximaal acht cliënten, en kan daardoor helemaal uitgaan van wat elke individuele cliënt graag doet.

Deskundige begeleiding autisme

Voor de begeleiding van autisme werken wij met een vast team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig in het begeleiden van autistische kinderen. In het team zijn onder andere een psychologisch medewerker en een GZ-psycholoog aanwezig. Iedereen in het team is nauw betrokken bij het wel en wee van onze cliënten.

Begeleiding en behandeling autisme

Ons aanbod is uitgebreid. Wij bieden onze bewoners persoonlijke begeleiding, goed en gezond eten en ondersteunende begeleiding. Wilt u ons volledig aanbod bekijken? Kijk dan bij het concept.

Heeft u vragen over onze stichting, of wilt u meer weten over onze woonvorm? U kunt hier direct contact met ons opnemen.