Woonvorm Autisme Groningen

Stichting Droomkinderen biedt een woonvorm in Groningen voor kinderen met autisme. Wij begeleiden en ondersteunen in onze woonvorm kinderen en jongeren met autisme. Stichting Droomkinderen werkt kleinschalig, met maximaal acht cliënten, en kan daardoor helemaal uitgaan van wat elke individuele cliënt graag doet.

Woonvorm voor jongvolwassene autisten

In onze woonvorm in Bourtange, Groningen voor mensen met autisme werken wij met een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig in het begeleiden van autistische jongeren. In het team zijn onder andere een psychologisch medewerker en een GZ-psycholoog aanwezig. Iedereen in het team is nauw betrokken bij het wel en wee van onze cliënten, en willen met onze woonvorm een thuis vormen voor mensen met autisme.

Informatie over onze woonvorm voor autisme

Wilt u meer weten over onze woonvorm? Kijk eens bij ons concept voor meer achtergronden van onze woonvorm. U kun ook de boerderij of de omgeving bekijken voor een indruk van onze woonvorm. Heeft u vragen over onze stichting, of wilt u meer weten over onze woonvorm in Groningen? U kunt hier direct contact met ons opnemen.