Zorg Autisme

Stichting Droomkinderen biedt zorg voor kinderen met autisme. In onze woonvorm bieden wij zorg aan kinderen en jongeren tot met 18 jaar met autisme. Stichting Droomkinderen werkt kleinschalig, met maximaal acht cliënten, en kan daardoor helemaal uitgaan van wat elke individuele cliënt graag doet. Ook kunnen we hierdoor de zorg aanpassen naar ieders behoefte.

Begeleiding bij autisme

De zorg voor mensen met autisme wordt gegeven door een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig in geven van zorg en begeleiden van autistische kinderen. In het team zijn onder andere een psychologisch medewerker en een GZ-psycholoog aanwezig. Iedereen in het team is nauw betrokken bij het wel en wee van onze cliënten.

Ondersteunende en persoonlijke begeleiding

Ons aanbod is uitgebreid. Wij bieden persoonlijke begeleiding, goed en gezond eten en ondersteunende begeleiding. Wilt u ons volledig aanbod bekijken? Kijk dan bij het concept.

Heeft u vragen over onze stichting, of wilt u meer weten over onze woonvorm? U kunt hier direct contact met ons opnemen.