Begeleid wonen autisme

De locatie was voor 2008 een hotel met een grote camping. De camping bood plaats aan maximaal 5 standplaatsen (waaronder caravan, tenten en campers). Sinds 2008 is het een thuis voor kinderen met autisme en/of aanverwante stoornissen zoals PDD-NOS, ADHD en Asperger.

Zorgboerderij voor de kinderen met autisme

De locatie bestaat uit 2 boerderijen. In een van de boerderijen zijn de appartementen van de kinderen gelegen met elk een eigen douche en toilet. Er is een gezellige groepsruimte met open haard en tv en een ruimte ernaast gelegen waar gegeten wordt. Belangrijk is onze professionele grote keuken, waar veel aandacht besteed wordt aan verantwoorde, maar vooral ook lekkere maaltijden.

Ruimtes voor rust, ontspanning en verschillende activiteiten

In de andere boerderij is een aparte fitnessruimte met tv en muziekinstallatie. Er is een ruimte voor rust (+ WII + tv) met elektrisch bedienbare massagestoel en een ruimte voor gitaarspel (met versterkerinstallatie). De wasmachine en –droger zijn hier ook geplaatst (geen prikkels in het woongedeelte).

Grote tuin voor gasten en de bewoners

Er is een grote tuin rondom de boerderijen en als er geen gasten op de minicamping zijn kunnen we daar een partijtje voetbal spelen. De tuinen en het gras worden onderhouden door de bewoners zelf.

Wonen met autisme: huiselijke sfeer zonder prikkels

De boerderijen zijn een thuis voor de kinderen met autisme en dat betekent dat we er alles aan doen om de omgeving goed te onderhouden en een huiselijke sfeer te creëren. Ook wordt er rekening gehouden dat de verblijven prikkelarm zijn en bezoek wordt te allen tijde gemeld.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze boerderijen of heeft u vragen over onze stichting? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.