Wordt vrijwilliger, sponsor of vriend!

Vrienden van de stichting

Stichting Droomkinderen is altijd ontzettend blij met de hulp van onze vrijwilligers en een helpende hand wordt altijd goed ingezet. Vaak hebben wij speciale wensen of activiteiten waarbij uw hulp erg gewaardeerd wordt. Doordat wij vele creatieve activiteiten ontplooien, zijn vrijwilligers die dit willen begeleiden van harte welkom. Activiteiten waarbij wij hulp krijgen vanuit vrijwilligerswerk zijn: muziek lessen, vissen, knutselen, handwerken, spel spelen, koekjes en taart bakken, tuinactiviteiten enz.

Wilt u helpen bij activiteiten met kinderen met autisme?

Zijn er activiteiten waarvan u veel weet of veel ervaring heeft en krijgt u voldoening uit de begeleiding van kinderen tot en met 18 jaar met autisme? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier.

Materiële of financiële ondersteuning bij knutselprojecten

Daarnaast kunnen wij voor materialen die bij de knutselprojecten nodig zijn vaak wel de nodige materiële of financiële ondersteuning gebruiken.

Andere sponsormogelijkheden

Mocht u mogelijkheden zien om ons op andere manieren te steunen, dan kunt u ook altijd contact opnemen via onderstaand formulier of bellen naar 0599 – 35 47 37 (Sylvia van der Laan – directeur). Alvast bedankt!

Wordt vriend van Stichting Droomkinderen

Aanmeldformulier

  Uw naam *

  E-mailadres *

  Bericht (Waar wilt u ons mee helpen of in ondersteunen?)

  Ik ga akkoord met het insturen en opslaan van bovenstaande gegevens.

  Bedankje

  Stichting Droomkinderen bedankt meneer Van Vliet voor het maken en beschikbaar stellen van de prachtige foto’s die zijn te vinden op onze website.