Mini Camping

Let op: onze mini camping is tijdelijk gesloten

Bekijk ook ons foto album met foto’s van de mini camping

Ruime standplaatsen

Wij zijn trots op onze minicamping. De camping heeft 14 standplaatsen, maar omdat wij bewoners hebben met autisme houden wij ons aan een maximumbezetting van 5 tot 6 standplaatsen. Dat betekent dat elke standplaats over extra veel ruimte beschikt.

Rustige camping in een prachtige omgeving

Wij gaan ervan uit dat u de rust van de omgeving zoekt. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Ook zijn er volop mogelijkheden om dagtripjes te maken naar o.a. vesting Bourtange (800 meter wandelen), Ter Apel (bossen en bezienswaardigheden), Sellingen (bossen met beekjes), stad Groningen, en u bent op loopafstand van de Duitse grens, kortom u zal zeker genieten van het Westerwoldse landschap.

Voorzieningen van de minicamping

De voorzieningen op de camping worden elke dag schoongehouden door de bewoners (met of zonder begeleiding).Wij krijgen dan ook vele complimenten over ons schone camping sanitair. Op deze manier leren de bewoners op een vertrouwde manier omgaan met externe contacten.

Kosten standplaats Bourtange

Per standplaats (all-inclusive) vragen wij € 15,- per overnachting. Douchen is zonder muntjes. Dit bedrag is incl. toeristenbelasting en electra.

Houdt u van rust en een welkom gevoel, dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt een standplaats via de mail of via de telefoon (0599 354737) reserveren of gewoon langskomen en kijken of er nog een plekje is. U bent van harte welkom. In de winter is de camping dicht.

Wist u dat wij, volgens ANWB, tot de betere kleinschalige campings van Europa horen? Kom bij ons camperen en ervaar het zelf!